Blogs

Bo Persson om byte till sommartid

Nu börjar det ständiga tjatet om hur farligt det är för hälsan att ändra klockan en timma. Se länken. Va fan håller dom på med? Man ändrar klockan mellan 0200 -0300 på lördagsnatt när man ligger och sover.

Man börjar inte att jobba förrän på måndagsmorgon. Man skriver om hur besvärligt arbetarna har det på måndag när dom ska anpassa sig till detta. Man skrev förut att produktionen sjunker med 12% första veckorna och dom flesta orkade inte gå till jobbet första tiden. Och dessa jävla ynkryggar ska stå emot ett anfall från Ryssland tror man men inte ens kan ändra klockan en timma.

Första stämningen för folkmord

En grupp aktivister med Dr Michael Yeadon och advokaten Hannah Rose i spetsen har lämnat in en stämning till ICC (International Criminal Court) mot ledande personer i Storbritannien och WHO för ett flertal brott mot mänskligheten baserat på Nürnberg-lagarna för hanteringen av Covid-19.
Läs hela stämningsansökan som pdf nedan. Den också laddas ner.

Införandet av covidbevis kan aldrig accepteras

Upprop från Det Fria Sverige (DFS)

Sverige ser nu ut att gå samma mörka väg som många andra länder och införa medicinska inrikespass, här kallade ”covidbevis”. Det är en utveckling Det fria Sverige aldrig kan acceptera.

Regeringen har meddelat att man tänker införa medicinska inrikespass, eller ”covidbevis” som man valt att kalla det i Sverige, för större evenemang från den första december. På det viset närmar sig Sverige nu den obehagliga utveckling vi sett runt om i världen där vissa länder gått så långt som att stoppa de som inte kan visa upp ”covidbevis” från att arbeta eller ta del av samhället i stort.

Varning för Sverige!

Tyska Bild (tidigare Bildzeitung) är Tysklands största dagstidning. Både i pappersform och på nätet.

Bild.de - Wikipedia.de

Den 25:e i månaden publicerade Bild.de (i) artikeln STATISTIK BEWEIST – Schweden ist gefährlichstes Land Europas. . Anledningen till artikeln är mordet på rapparen Einár, Nils Kurt Erik Einar Grönberg.

Mitt i? Prick? Smeten?

Fel, ”mitt i Huddinge – DIN LOKALTIDNING! Mitt i når svindlande 25 procent av de svenska hushållen”. NUMMER 42 – 23 OKTOBER – 29 OKTOBER 2021 – VÄSTRA. Som varje vecka dumpas i vår brevlåda.

Fråga mig inte vad ’VÄSTRA’ betyder. Huddinge är, om jag inte har fel, en av Sveriges snabbast växande kommuner. Med en folkmängd på drygt 110 000 invånare. De går framåt med rasande fart. Vilket bl a syns på bilköerna, där farten mot/från ’stan’ d v s Stockholm, minskat i motsvarande grad.

Vi vill inte ha några kontakter. Vem ’vi’? Med vem?

Kontentan av en lång artikel på DN:s webbsida 2021-10-25 under ’SVERIGE’, författad av Sanna Torén Björling (i).
’Vi’ är Israels regering som talar genom ambassadör Ziv Nevo Kulman. Med ’vem’ menas Sverigedemokraterna. Som det politiska läget ser ut finns det goda chanser för SD att vara med i en kommande regering. Det Israel gör är rent och slätt en inblandning i Sveriges inre angelägenheter. Chutzpah, om jag får uttrycka mig på jiddisch.

Kulturarbetare i skottgluggen

I DN 2021-10-22 (i) får man veta av kriminologen Amir Rostami att ”inte många andra kulturarbetare…riskerar att bli skjutna på öppen gata”. Kulturarbetaren ifråga är ”den framgångsrike rapparen Einár” som ”aktualiserat kopplingen mellan kriminalitet och musik”. En rätt så ny koppling som inte har behov av att ’aktualiseras’. Eftersom mitt enda exempel på en känd musiker som samtidigt var kriminell är renässansfursten Carlo Gesualdo. Han som mördade sin hustru och hennes älskare. (ii) Fast det finns nog fler.

Myten om den islamistiska ensamvargen

I gårdagens The Spectator (2021-10-18; bakom betalvägg) stötte jag på Gavin Mortimer’s artikel The idiotic myth of the ’lone wolf’ attack. Som speglar mordet på den brittiske parlamentsledamoten Sir David Amess häromdagen genom en islamistisk extremist.

Pages