Redaktionen's blog

Införandet av covidbevis kan aldrig accepteras

Upprop från Det Fria Sverige (DFS)

Sverige ser nu ut att gå samma mörka väg som många andra länder och införa medicinska inrikespass, här kallade ”covidbevis”. Det är en utveckling Det fria Sverige aldrig kan acceptera.

Regeringen har meddelat att man tänker införa medicinska inrikespass, eller ”covidbevis” som man valt att kalla det i Sverige, för större evenemang från den första december. På det viset närmar sig Sverige nu den obehagliga utveckling vi sett runt om i världen där vissa länder gått så långt som att stoppa de som inte kan visa upp ”covidbevis” från att arbeta eller ta del av samhället i stort.

ÅR 2020 BETALADE SVENSKEN TOTALT 73,2% SKATT I GENOMSNITT !!

Helåret 2020 uppgick hushållens inkomster för arbete, kapital och övrigt till 2.869.154 miljoner kr. Fördelat på 5.064.658 sysselsatta (genomsnitt 2020) blir detta en genomsnittlig årsinkomst om 566.505 kr före avdrag för sociala avgifter.

Varning för Sverige!

Tyska Bild (tidigare Bildzeitung) är Tysklands största dagstidning. Både i pappersform och på nätet.

Bild.de - Wikipedia.de

Den 25:e i månaden publicerade Bild.de (i) artikeln STATISTIK BEWEIST – Schweden ist gefährlichstes Land Europas. . Anledningen till artikeln är mordet på rapparen Einár, Nils Kurt Erik Einar Grönberg.

Mitt i? Prick? Smeten?

Fel, ”mitt i Huddinge – DIN LOKALTIDNING! Mitt i når svindlande 25 procent av de svenska hushållen”. NUMMER 42 – 23 OKTOBER – 29 OKTOBER 2021 – VÄSTRA. Som varje vecka dumpas i vår brevlåda.

Fråga mig inte vad ’VÄSTRA’ betyder. Huddinge är, om jag inte har fel, en av Sveriges snabbast växande kommuner. Med en folkmängd på drygt 110 000 invånare. De går framåt med rasande fart. Vilket bl a syns på bilköerna, där farten mot/från ’stan’ d v s Stockholm, minskat i motsvarande grad.

Vi vill inte ha några kontakter. Vem ’vi’? Med vem?

Kontentan av en lång artikel på DN:s webbsida 2021-10-25 under ’SVERIGE’, författad av Sanna Torén Björling (i).
’Vi’ är Israels regering som talar genom ambassadör Ziv Nevo Kulman. Med ’vem’ menas Sverigedemokraterna. Som det politiska läget ser ut finns det goda chanser för SD att vara med i en kommande regering. Det Israel gör är rent och slätt en inblandning i Sveriges inre angelägenheter. Chutzpah, om jag får uttrycka mig på jiddisch.

Kulturarbetare i skottgluggen

I DN 2021-10-22 (i) får man veta av kriminologen Amir Rostami att ”inte många andra kulturarbetare…riskerar att bli skjutna på öppen gata”. Kulturarbetaren ifråga är ”den framgångsrike rapparen Einár” som ”aktualiserat kopplingen mellan kriminalitet och musik”. En rätt så ny koppling som inte har behov av att ’aktualiseras’. Eftersom mitt enda exempel på en känd musiker som samtidigt var kriminell är renässansfursten Carlo Gesualdo. Han som mördade sin hustru och hennes älskare. (ii) Fast det finns nog fler.

Myten om den islamistiska ensamvargen

I gårdagens The Spectator (2021-10-18; bakom betalvägg) stötte jag på Gavin Mortimer’s artikel The idiotic myth of the ’lone wolf’ attack. Som speglar mordet på den brittiske parlamentsledamoten Sir David Amess häromdagen genom en islamistisk extremist.

Artikeln har tidigare varit publicerad av Björn Olanders på Facebook

BOKSLUTET 7 ÅR MED STEFAN L- INVANDRINGSREKORD & SKATTEHÖJNINGAR!


Stefan Löfvén har nu i september 2021 varit statsminister i snart 7 år. Under hans tid som statsminister har:
• Kronan fallit med -23,2% mot dollarn (31 aug-2021) !!
• Kronan fallit med -10,7% mot Euron (31 aug-2021) !!

Ignored by DN. Mistakenly?

Vem? Vad? Varför?

Julian Assange. Rubriken ovan är en förvanskning av den i brittiska dagstidningen INDEPENDENT (i) som lyder: The CIA plot to kidnap or kill Julian Assange in London is a story that is being mistakenly ignored. Vad gäller DN och andra svenska PK-media skulle jag vilja ändra till ’is being ignored with purpose’.

Pages