Aktuell Coronainfo

Viktig information om Covid-19 och vacciner

Uppdaterad 2021-05-02 10.45
Det finns all anledning att ta till sig den information, om PCR-testerna och om de vacciner som erbjuds världens folk, som den tyske (född i USA) mikrobiologen Dr Sucharit Bhakdi för fram i denna video och i sin ny bok (Corona Unmasked), där ett väsentligt kapitel kan läsas här. I kapitlet finns i stort sett den information som Dr Bhakdi för fram i intervjun i The New American.

Dagens tips 2021-05-15 lördag

  Toppentipsen

 1. PATRIK ENGELLAU: Checks and balances

 2. Johan westerholm: Så är tyska “Die Grünen” Miljöpartiets direkta motsats

 3. TV och Podd

 4. swebbtv: Ledaren nr 64 - Nya lagen som vill ge ensamrätt på vem som ska få kallas offer. (Att dra rasistkortet påstås ofta vara mindre och mindre verkningslöst. Men det är tyvärr knappast en fullt riktig beskrivning. Samtidigt som detta skrivs har Exakt24 just blivit utslängda från YouTube och en viktig anledning till det är sannolikt att man valt att där sända mina tisdagsledare. Ledare som samtidigt utgör en del av Swebbtv:s utbud. Därmed riskerade man att sammankopplas med en sajt som redan stängts av, enligt förmodan för att någon i ett direktsänt program yttrade ordet ’skäggbarn’. Denna långa brunsmetningskedja börjar alltså med vad någon okänd makthavare, ansett utgöra just ’rasism’.
  Med en definition av ordet ’rasism’ som i praktiken gör oss alla ’skyldiga’, samtidigt som detta inte handlar om annat än biologisk självbevarelsedrift förvärvad sedan miljontals år, som vi inte hade överlevt förutan. Magnus Stenlund)

 5. NYTT PODDAVSNITT: Svenska kvinnor röstar på mer kvinnoförtryck i Sverige (I ett nytt avsnitt av podden TANKAR FRÅN FRAMTIDEN pratar Eddie (Mohamed Omar) med influencern Luai Ahmed. )

 6. Henrik Jönsson: ISLAMISM JOURNALISM & AKTIVISM: Skattefinansierat bedrägeri (En journalist vid Sveriges Radios Ekoredaktion levde i en relation med den islamist hon tidigare gjort reportage om. Samtidigt rasar ett medialt flerfrontskrig mellan aktivister och forskare rörande bidragsfinansierad föreningsverksamhet med kopplingar till extremistiska rörelser. Förekommer sammanblandning mellan aktivism och journalistik i svenska medier?
  Varför misstänkliggör delar av den journalistiska och politiska vänstern svenska forskare? Och vad händer med ett samhälle som inte längre vet vilka organisationer det finansierar?
  Dessa frågor tar jag upp i veckans video om aktivism, journalism och islamism.)

 7. Sverige, allmän debatt och politik

 8. ANDERS LEION: Att se tecknen

 9. Nya Tider: Covid-vaccinen skärskådas vid stor hälsokonferens i USA – Läkaren Christiane Northrup: Injektionerna är inte vaccin

 10. Claes Arvidsson i Smedjan: När makten är hotad ropar S alltid varg

 11. Kultur

 12. BITTE ASSARMO: Deckardrottningen Maria Lang

 13. PK-ism

 14. Ivar Arpi: I Sverige tigs oliktänkande ihjäl

 15. Utrikes

 16. Kinamedia: FN:s särskilda rapportör medger att FN varit skyggt inför övergreppen i Xinjiang

 17. Media

 18. Nya Tider: Alternativmedia knappar in på etablissemanget


Pages

Redaktionens blogg

Afrika kommer att rädda oss

I vart fall enligt DN (i). Från att så småningom dö ut. Inklusive kineserna. Men även Indien på längre sikt, några tusen år på ett ungefär. Och även andra asiatiska länder.

Frågan om den globala befolkningsutvecklingen har aktualiserats genom resultatet för den nyligen genomförda folkräkningen i Kina. Tre artiklar bara i DN (ii) (iii) (iv) på kort tid om detta. Och franska Le Monde (v) som förutspår en befolkningsminskning från dagens 1,4 miljarder till drygt hälften år 2100.

Dramat som världen valt att ignorera

Dvs det israeliskt-palestinska dramat. Ett drama, som pågått i decennier men just nu åter nått en höjdpunkt. Säkerligen inte den sista. Piotr Smolar i dagens Le Monde (2021-05-12) (i) ser den senaste utvecklingen i Israel med omnejd som en svidande påminnelse som riktar sig mot de länder som valt att vända ryggen till konflikten, med USA i ledningen. Och med DN som USA:s svans. Fast både DN:s och Bidens svansföring är för tillfället rätt så slak.

Öppna aldrig dörren för DN

Vilket Bertil Malmberg, SD:s gruppledare i Trosa troskyldigt gjort. För det var ju genuina huvudstadsbor som knackat på, inte ISIS eller något annat i den vägen. Vilket gett DN (i) tillfälle att kombinera mysiga foton med lagom smutskastning. Samt verkar ha skrämt upp SD:s partiledning utan minsta anledning. Eller, rättare sagt, med anledning av att det gäller ha både slips på sig och värdegrundsintyg med sig när man ska förhandla med KD och moderaterna. Min enkla gissning.

Folkmordet på vem? Vems folkmord? Del 2

Nyligen tog jag en artikel i israeliska Haaretz (i) av Bennis Morris och Dror Ze’evi som utgångpunkt för ett inlägg om folkmordet på kristna i Mellanöstern. Artikeln – som jag ändå ser som ett försiktigt erkännande av folkmordet på armenierna – kritiseras i dagens (2021-05-08) Haaretz av Alex Galitsky (ii). Delvis med anledning av Morris och Ze’evis tidigare yttranden om folkmordet, som jag inte känner till. Men även på grund av att det s a s späds ut genom att ersättas av folkmordet på kristna generellt.