Testsida för knapp

Här testas diverse knappar för MediaLinq. Alla knappar går mot den mottagare som testas och kan användas för donationer.


Knappar för Granskning Sverige

Ny knapp för Katerina Magasin (2021-09-02). Avsedd att placeras i texten på lämplig plats.Mindre storlek för Katerina Magasin (2021-09-02) (Verkar vara alltför liten då texten blir svårläst.)


Ytterligare variant av knapp för Katerina Magasin:Även som "liten knapp":Och "mycket liten":


Knappar för NewsVoice
Nudgewall för NewsVoice (2021-09-03): (Nudgewall placeras på lämplig plats i texten)


Här följer den text som döljes av Nudgewall ("Knuffvägg") tills man klickar på "Pilen" eller Tryck här för fortsatt läsning". Förnyat klick eller tryck döljer åter texten. Det dolda området skall avslutas med html-koden

</div>

Texterna "Donera gärna" och "Tryck här för fortsatt läsning" kan ändras fritt t.ex. till "Donera till NewsVoice" och "Läs vidare". Även det rekommenderade beloppet kan ändras fritt. Det visas dock inte förrän man klickat på "Donera gärna". Knuffväggen kan även dölja MediaLinq-knappar för donationer och prenumerationer, som visas i detta exempel.

Som alternativ till Nudgewall, om man inte kan hitta någon lämplig plats att bryta läsflödet, kan man använda en vanlig donationsknapp med anpassad text, som denna:

Då döljes ingen text efter knappen.Javascript-knapp för Blågula KorsetDonationslänk för Blågula Korset


Knapp för Medborgarperspektiv:
Donera till Medborgarperspektiv som driver bloggen och Lästips. Vårt arbete och resurser går till att stödja Nya Media och yttrandefriheten.
Klicka på något av beloppen i knappen och du kommer till en ny sida där du kan bekräfta din donation med ett klick eller öka på beloppet.Knapp för Ingrid och Maria

Publicerad av: 

Net Media Systems MD AB